This post is also available in: English (Engelska) Svenska

inTouch Dalarna

Välkommen till inTouch i vackra Dalarna!
Dimmiga sommarmorgnar och långa sommarkvällar, skogsstigar att springa eller ströva på, strand och bad, god mat och skön gemenskap – det, plus inspirerande lovsång och tillbedjan, bön och förbön, andefylld undervisning… Välkommen till en skön sommarvecka där du kan återknyta kontakten med YWAM/UMU!

Vi börjar med incheckning tisdagen 20 juli kl 17, följt av middag kl 18.00, och avslutar med lunch, söndagen den 25 juli.
På förmiddagarna samlas vi i ”kyrkan” till lovsång och undervisning av Kerstin Fullerton, samtidigt som barnen deltar i sina egna program. Efter lunch finns det tid att bara ta det lugnt, bada, umgås med gamla och nya vänner, eller utforska naturen eller städerna runt omkring. På kvällarna erbjuder vi frivilliga informella aktiviteter för hela familjen.

Lägergården Näset ligger vid sjön Varpan i Falun, 10 min från Världsarvet Falu koppargruva, 20 min från Sundborn och Carl Larssongården och 30 min från Rättvik, Leksand och vackra Siljan. Näset ligger avsides nog för att ge semesterkänsla, och samtidigt nära Faluns stadskärna. YWAM Dalarna, som redan från det första inTouch-lägret i Sverige varit med på olika sätt, är i år värdar.

Årets talare, Kerstin Fullerton, växte upp i Sydafrika i en svensk missionärsfamilj. Hon och hennes man James var under många år verksamma på UMU Restenäs men bor numera i Uddevalla, varifrån hon fortsätter sin tjänst som mycket uppskattade lärare på olika YWAM-skolor runt om i världen. Kerstin kommer undervisa om Identiteten i Kristus, en angelägen undervisning som ger mål och mening, fokus och stabilitet till varje kristens liv.

Priser och registrering:
Vuxen 1.500 kr/person
Barn 0-4 år: 350 kr
Barn 5-12 år: 750 kr

För den som bor i närheten och inte behöver sovplats: 1.000kr/person
Det finns begränsat med rum och bäddar, och lägergården har enkel standard. Det finns även några platser för tält och husvagnar. Ta med egna lakan och handdukar.

Lägergårdens adress: Näset, Varpuddevägen 18, Falun