Mission Adventures

MA-logo-splash381

Idag reser sig tusentals av unga människor upp och gör något aktivt av sin tro.
De kan inte länge sitta still utan måste gå ut.
De förkunnar evangeliet, delar med sig av sin tro, visar på Jesus och de förändrar världen. De växer i kunskap om Gud och hans karaktär.
Mest av allt, de ser att Gud vill använda dem och inser att de har något att ge.
Du och din ungdomsgrupp kan vara med och sprida elden. Ta med din ungdomsgrupp på en korttids-missionsresa med Mission Adventures. Ni kommer att få träning och erfarenhet, som ni kommer att fortsätta få användning av när ni kommer hem. Och de kommer hem med ett brinnande hjärta.

Mission Adventures – missionsresor för ungdomsgrupper

Information till dig som är pastor, präst eller ungdomsledare:  (Mer info finns på: missionadventures.se)

Mission Adventures ger dig…

Full Service: Vi tar hand om alla detaljer som kost, logi, transport och allt annat, så att du kan fokusera dig på ungdomarna och det som du vill göra. Vi tar hand om det praktiska så tar du hand om dina ungdomar.

Träning: YWAM-medarbetare kommer att vara med och träna er att presentera evangeliet på ett effektivt sätt i många olika kulturer. Detta är mer än ett läger. Detta är träning för er som vill ut och göra skillnad i mission. Er församling får också vara med och sända er.

Tillväxt: Det är inte mycket annat som får dina ungdomar att växa som en korttidsmissionsresa med t.ex. Mission Adventures. När de hör Guds ord och gör som det säger, så sträcker de sig långt utanför deras naturliga gränser.

Mission Adventures är 14 dagar under sommaren. Dom första dagarna blir det träning och förberedelser för missionsresan här i Dalarna. Den andra delen av lägret är missionsresan där vi reser till en annan kultur för evangelisation.

För mer information om Mission Adventures i Sverige missionadventures(at)ywam.se

Mission Adventures International www.missionadventures.net

Välkomna!

Eftersom Mission Adventures är till för församlingar, inte för sig själv så får du gärna höra av dig om du har andra idéer och tankar om hur vi kan hjälpa dig i mission och se dina ungdomar växa. Om ni t.ex. har en vänförsamling som ni vill åka till så vill vi gärna hjälpa er at komma dit med hela ungdomsgruppen, och med god förberedelse utan att du som ledare behöver lägga all din tid på att planera resan.

För kontakt och mer information maila info (at)missionadventures.se

 

Comments are closed.