Guds rike mitt ibland oss

Tänk om Guds vilja skulle ske på jorden, såsom den sker i himmelen? Tänk om Guds rike redan är här? Hur skulle det påverka och förändra vårt samhälle och vårt land? Hur skulle det påverka våra församlingar? Välkommen med på en utmanande, uppmuntrande, tankeväckande upptäcktsfärd mot att se Guds rike här, mitt ibland oss! Det här är ett studiematerial för församlingar och smågrupper, av Darrow Miller och Bob Moffitt, översatt av YWAM Dalarna. Kursen består av 13 videolektioner på ca 20-25 minuter (textat till svenska), Varje kurstillfälle möts man under 1 timme, ser på undervisningen, samtalar utifrån samtalsfrågor och avslutar med bön för varandra. Under veckan följer man sedan arbetsboken och läser varje dag några bibelverser som handlar om just ämnet man talat om under lektionen och tar en kort tid till reflektion och bön.

”Det här är något som inte bara kommer att förändra ditt liv. Det kommer att förändra din familj. Det kommer att förändra ditt samhälle. Och det kommer att börja förändra ditt land och alla jordens länder!”

– Introduktion av Loren Cunningham, grundare av Youth With A Mission

Materialet består av en DVD med 13 stycken 20 minuter långa lektioner, samt en arbetsbok för deltagare (inkl. handledarguide).

Om du vill veta mer så kan du besöka den officiella websidan (sidan är på engelska) och kontakta oss för beställning av DVD eller/och arbetsbok på svenska.

Pris: 350:- kr för hela kursmaterialet:  DVD:er och en arbetsbok (inkl handledarguide) Beställ ytterligare arbetsböcker för 150:- kr/styck, eller ladda ner gratis.

Comments are closed.